Hun behersker de fleste genre innen musikk, og stadig viser hun nye overraskende sider av sitt musikalske talent, det være seg som glad musikant, skuespiller, showartist eller musikalsanger.

Første rollen hun gjorde i Norge var Mrs. Lowett i musikalen Sweeney Todd" på Det Norske Teatret i 1991. Samme året spilte hun også Christine i Phantom of the Opera, i en oppsetning på musikalteateret på Ski i 1991. Hun var med i oppføringen av Sophies Verden på Fornebu i 1999, hvor hun spilte sexy vertinne i rollen som Sigrun Freud. Hun har også spilt Florens i musikalen Chess. Elisabeth har medvirket i en rekke sommerrevyer, både i Sandefjord og Tønsberg. Hun har spilte på de fleste privatdrevne teatere i Oslo, blant annet med "Dizzie og Damene" på Chat Noir.

Sommeren 2001 holdt Elisabeth og Jan Werner sommershow i Sandefjord for fulle hus. Samarbeidet dem imellom startet allerede på midten av 90-tallet. I 1994 representerte de Norge i MGP og oppdaget hvor godt stemmene deres kledde hverandre. I fem år på rad holdt de julekonserter rundt i landet, med fulle hus. I 1999 ble det laget CD fra konserten som solgte til langt over gull. Musical Highlights var nok et samarbeidsprosjekt mellom Elisabeth og Jan Werner som ble suksess. Showet hadde premiere i Tønsberg sommeren 1998

Jeg har spilt med Elisabeth siden 1995 og vært hennes kapellmester ved flere anledninger de siste 25 årene. Med utgivelsen av sin plate Spellemann i 2008, har Elisabeth funnet en ny stil med blanding av country og folkemusikk. 

Her er Elisabeths nettsted